HAIRSTUDIO INFINITY

EEN TEAM VAN BLOND SPECIALISTEN EN BALAYAGE/FOILAYAGE SPECIALISTEN, MET EEN ZEER SPECIFIEK MOTTO; 'DOEN WAAR JE GOED IN BENT EN DAAR IN BLIJVEN GROEIEN!'

Terneuzen, Nederland

image2x

“Al 18 jaar ben ik, Jessica Price, met heel erg veel plezier werkzaam in het kappersvak. Mijn werk is mijn passie en dit heb ik in 2015 kunnen samenvoegen door mijn eigen salon, Hairstudio Infinity, te openen. Op dit moment werk ik hier met trots met mijn vijf meiden!”

Naast de standaard basisopleiding van de kappersschool, heb ik verschillende cursussen, opleidingen en opdrachten afgerond zoals het Goldwell Education Program en ben ik Team Captain Backstage geweest bij AFW Amsterdam, dat was zo gaaf! Daarnaast ben ik naast mijn salon Goldwell Freelancer en hopelijk, wanneer we weer mogen reizen zonder quarantaine, kan ik weer deelnemen aan de Sassoon Academy in Londen.

Je kunt ons team omschrijven als echte ‘Blond specialisten’ en ‘Balayage/Foilayage specialisten’ en daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het dames- en herenknippen. Iedereen is dus bij ons welkom!

Wij hebben verschillen prijzen op onze naam mogen zetten en hier zijn wij ontzettend trots op. Zo hebben wij vele Colour Awards van Goldwell Colorzoom (zowel nationaal en internationaal), Wella Trenvision Award (nationaal en internationaal) en daarnaast zijn wij nummer 1 geworden van NL Olaplex transformation award 2019.

Hier zijn wij uiteraard erg trots op en dit geeft ons ook enorm veel kracht voor de toekomst. Daarom is ons motto ook doen waar je goed in bent en daar in blijven groeien’.

Wij onderscheiden onszelf met andere salons, omdat wij een heel hecht en aan elkaar gewaagd team zijn. Om op dit niveau te kunnen werken, is het ontzettend belangrijk om een goede samenwerking te hebben in het team. Wij vragen namelijk veel van onze meiden op het gebied van toewijding, flexibiliteit en trainingen. Als ons team niet zo toegewijd was als dat het nu is, dan hadden wij uiteraard niet gestaan waar we nu staan.

Onze ervaring met Kyone is zeker positief! Wij ervaren een positieve sfeer en ook de kwaliteit van jullie producten ervaren wij als zeer goed. Bij een merk draait het bij mij ook om de beleving en ook willen wij natuurlijk gehoord worden. Dit kan heel goed bij Kyone, omdat zij ook hun passie delen en echt luisteren naar de stylist. Bijvoorbeeld wat je iets mist of wanneer er net wat meer verfijning nodig is. Voor mij is Kyone een toegevoegde waarde qua afwerking in onze looks."

 

Wil je meer lezen of zien van Hairstudio Infinity? Neem dan zeker eens een kijkje op Facebook en Instagram!