KLAUDIA GORCZEWSKA

FREELANCE DOCENT VOOR GOLDWELL, EIGENAAR VAN ALTERLOOK HOUSE, KAPSTER EN MAKE-UP ARTIEST

Bielsko-Biała, Polen

Voor zolang ik mij kan herinneren, is haarverzorging een van mijn grootste passies. Ik ben al 10 jaar kapster en sinds 5 jaar heb ik ook mijn eigen salon met 12 medewerkers in Polen. Daarnaast ben ik sinds kort ook freelance haardocent geworden voor Goldwell en omdat make-up ook altijd een grote passie van me is geweest, ben ik make-up docent geworden in mijn eigen salon.

Mijn opleiding was erg intensief. Na de middelbare school ben ik direct gestart met een kappersopleiding en tegelijkertijd was ik werkzaam in een kapsalon. Daar heb ik erg veel werkervaring opgedaan en heb ik veel trainingen en seminars bijgewoond. Na het succesvol afronden van mijn kappersopleiding, is mijn Goldwell avontuur van start gegaan. Daar ben ik begonnen met de Elumen product lijn, omdat ik er erg van houd om individuele haarkleur combinaties te creëren.

Nu kun je mij absoluut een colorist noemen, maar wat is een kleur zonder een goede knipbeurt? Je kan dus wel zeggen dat knippen en stylen ook tot mijn favoriete activiteiten behoren!

Als haarstyliste en make-up werk ik regelmatig met fotografen op bijvoorbeeld fashion en beauty fotosessies.

Samen met enkele collega-haarstylisten heb ik ook een aantal eigen collecties gemaakt. De resultaten van deze samenwerkingen kun je terugvinden op de Goldwell Polska fan pagina en in mijn seminars.

In 2017 en 2019 was ik finalist tijdens de Color Zoom Challenge in Polen in de categorie ‘creative and partner’. In 2018 was ik een van de finalisten van de Emerging Talent Competition in Parijs met een avant-garde look.

Ik blijf mij continu richten op groei, zowel als docent en artiest. Dit doe ik vooral om andere haarstylisten te inspireren om creatief en gemotiveerd te zijn en te blijven in hun salons.

Meer weten over Klaudia? Neem dan een kijkje op haar kleurrijke Instagrampagina of Facebookpagina. Meer weten over haar salon? Kijk dan op de Instagrampagina, Facebookpagina of website!

Klaudia2

Klaudia

Klaudia

Alterlook

Alterlook

Alterlook