MICHELLE VAN DER SANDT

AANKOMEND TOP HAARSTYLIST, SPECIALITEITEN 'BLUNT CUTS', 'BLONDES' EN BALAYAGE

Stellenbosch, Zuid Afrika

rpt
IMG_20200428_135908-01 (002)
rpt

Ik ben een ergens in de 20 jarige haarstyliste uit Stellenbosch, Zuid Afrika. Ik ben pas 8 jaar werkzaam in deze branche, maar ik mijn hart ben ik altijd al een kapper geweest!

Naast al het haar, ben ik al geruime tijd gepassioneerd door zaken en dit jaar was ik bevoorrecht genoeg om die beide interesses te combineren en mijn eigen salon, Blunt Hair Studio, te openen.

Ik heb mijn studie gevolgd in Kaapstad op de International Academy of Hairdressing en heb altijd al een passie gehad om meer te leren. Zo heb ik verschillende cursussen afgerond en heb ik mezelf momenteel ingeschreven voor de studie tot Master Colorist via Matrix.

Mijn haarstudio heet ‘Blunt’ en heb altijd al gedacht dat deze naam de perfecte weergave is van wie ik ben, als persoon en als haarstylist. Dus het spreekt voor zich dat het creëren van de perfecte ‘blunt cut’ met mijn Kyone scharen een van mijn all-time favorieten is. Ik ben ook erg gepassioneerd over het creëren van naadloze kleureffecten met specifieke technieken zoals foiliage en verven uit de vrije hand.

Kapper zijn brengt me eindeloos veel vreugde, ik kan me geen leven voorstellen zonder zo’n vervullende passie.

Ik hoop andere stylisten te inspireren om zoveel mogelijk te leren en te groeien. Ik geloof dat je met de overweldigende steun van de kappersgemeenschap alleen geweldige dingen kunt bereiken met alles wat met haar te maken heeft.

Love, Hairbyladymichelle.

Wil je meer lezen of zien van Michelle? Neem dan zeker een kijkje op haar Facebook- en Instagrampagina!