MICHELLE VAN DER SANDT

AANKOMEND TOP HAARSTYLIST, SPECIALITEITEN 'BLUNT CUTS', 'BLONDES' EN BALAYAGE

Stellenbosch, Zuid Afrika

Ik ben een ergens in de 20 jarige haarstyliste uit Stellenbosch, Zuid Afrika. Ik ben pas 7
jaar werkzaam in deze branche, maar in mijn hart ben ik altijd al een kapper geweest! Ik weet nog goed dat mijn schoolvrienden bij mij op bezoek kwamen en daarna vaak naar huis gingen met een pony of een getextureerde bob.

Ik heb mijn studie gevolgd in Kaapstad op de International Academy of Hairdressing en heb altijd al een passie gehad voor haar. Hier wilde ik dan zoveel mogelijk over leren, zodat ik mijn kennis weer door kon geven aan mijn klanten.

Je kunt me omschrijven als een absolute perfectionist, dus een zeer precieze ‘blunt cut’ is zeker een van mijn favorieten wanneer het om knippen gaat! Mijn andere specialiteiten zijn ‘blondes’ en balayages.

De haarindustrie is uitgegroeid tot een plek waar iedereen elkaar steunt, het is een enorme community, maar in zekere zin voelt het als een hechte familie en ben ik er erg trots op dat ik hier deel van uit mag maken!

Mijn ambitie is om in de nabije toekomst een eigen salon te hebben en wil ik mijzelf meer betrekken met het geven van onderwijs in de kappersbranche. Daarnaast wil ik ook mijn aanwezigheid op social media uitbreiden.

Wil je meer lezen of zien van Michelle? Neem dan zeker een kijkje op haar Facebook- en Instagrampagina!

Michelle-At-Vintage-Hair-e1574327076343.jpg