COLLECTIE

Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappers- benodigdheden, waaronder onze original lijn kappersscharen, premium lijn kappersscharen, trimmers, tondeuses, föhns en stijltangen. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt.

 

De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

 

De Kyone Original lijn heeft een overvloed aan modellen en maten, voor de beginnende kapper tot de doorgewinterde professional. Er is altijd een model dat geschikt is voor jou.

In de Kyone Premium lijn gaan we net dat stapje verder. Excellente staalsoorten, perfect uitgebalanceerde modellen voor de topstylist. En alles in de correcte prijs-kwaliteitsverhoudingen.

Naast de professionele scharen biedt KYONE ook een professionele lijn van elektronische producten, ontwikkeld en geproduceerd door HEAD-WORKS BV.

Ontwikkeld met een zeer belangrijk uitgangspunt: kwaliteit en duurzaamheid. De mesjes zijn en blijven namelijk erg scherp en bezorgen zichtbaar minder huidirritaties! 

Al jouw tools binnen handbereik; dat wil jij toch ook? Onze accessoires zorgen ervoor dat jij jouw tools altijd dichtbij je hebt, zelfs wanneer je op reis gaat!

Bij onze electronica zitten al spare parts inbegrepen, maar wanneer je op zoek bent naar een nieuwe snijkop, adapter of opzetkam, dan zijn deze uiteraard ook los te bestellen!