Multi Tool Roll

24.90

Prijzen zonder BTW.

Categorie:

Beschrijving

Multi Tool Roll*– De must-have voor alle kappers en kapsters
*Wordt geleverd zonder inhoud

Een kapper is niets zonder zijn/haar gereedschap. Daarom is het des te belangrijker om jouw scharen, razors, kammen en spelden veilig op te kunnen bergen. De Kyone Multi Tool Roll is ontworpen om al jouw tools mee te nemen in een ‘roll’ die niet alleen makkelijk mee te nemen is, maar er ook nog eens mooi en strak uitziet en door de sterke kwaliteit veel veiligheid biedt! De Tool Roll met cover flap voor extra bescherming bevat 7 vakken waar jij jouw tools in kan doen, zonder dat deze elkaar kunnen beschadigen. Wil jij jouw tools een mooi en veilig plekje geven? Zeker voor de kappers en barbiers die vaak onderweg zijn is deze tool erg geschikt! Is je werkdag klaar? Oprollen maar!

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS


Location / Locatie
Straal: