KYONE SR-02B BLACK STRAIGHT RAZOR

24.95

Prijzen ex. BTW

Beschrijving

Kyone SR-02B Black / SR-02S Silver – Straight Razors

De Kyone SR-02B Black en SR-02S Silver – Straight Razors zijn ergonomisch en elegant gevormd. De metalen voorzijde biedt stevigheid en ondersteunt het mesje goed tijdens het scheren.
De houder en het mes zijn individueel in te stellen met de schroef aan de achterzijde van de razor. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe zwaar het mes open en dicht gaat.
De Kyone Single Edge blades zijn makkelijk te wisselen door het veersysteem dat eenvoudig is in te drukken om het mesje te plaatsen of te verwijderen.

  • Verhoogde metalen voorzijde voor stabiel scheren
  • Eenvoudig mesjes verwisselen door het veersysteem
  • Houder en mes individueel in te stellen hoe zwaar het mes open en dicht gaat
  • Inclusief 20 Single Edge blades
  • Verkrijgbaar in zilver (SR-02S) en zwart (SR-02B)

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS 

 

 


SERVICE / SCHAREN SLIJPEN

Laat je schaar tijdig conditioneren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade. Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren.

Retourneer je Kyone schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het conditioneren, herstellen en eventueel slijpen van deze scharen. Dit gebeurt dan ook met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden, c.q. verbeteren.

 Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren. Helaas kunnen we enkel onderhoud uitvoeren voor KYONE scharen; andere merken kunnen wij helaas niet voor je onderhouden.

Let op! Je krijgt volledige garantie op je Kyone schaar als deze in onderhoud is bij ons KYONE Service Center. Mocht je je schaar buiten ons KYONE Service Center laten onderhouden, vervallen alle garantievoorwaarden direct en beschouwt Kyone zich niet meer aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan kan zijn.