KYONE ACI-2000 INFRAROOD HAARDROGER

124.90

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Categorieën: ,

Beschrijving

ACI-2000 föhn | Infrarood haardroger – The Healing Hairdryer

De ACI-2000 föhn | Infrarood haardroger  – The Healing Hairdryer vertegenwoordigt de nieuwe generatie haardrogers. Een revolutionaire ontwikkeling in het drogen en stijlen van het haar, met uitzonderlijke resultaten.

Deze unieke haardroger is opgebouwd uit een combinatie van Infrarood warmte, Ionic technologie en Keramiek. De infrarood haardroger verwarmt niet alleen de buitenzijde van het haar, maar dringt tot diep in de kern van het haar. Hierdoor wordt de natuurlijke vochtbalans in het haar behouden.

Daarnaast sluit deze treatment technologie de haarschubben sneller, maakt het haar sterker, tast kleuringen niet aan en kan de kleurhoudbaarheid aanzienlijk verlengen. Met als resultaat zijdezacht, gezond en glanzend haar. Ook de geconcentreerde luchtstroom en infrarood warmte stelt je in staat om per sectie te werken, zonder dat de overige sectie wordt verstoord. Deze combinatie maakt deze haardroger de ultieme styling precisie tool.

Deze infrarood haardroger maakt gebruik van het nieuwste type AC motor, de ACR-ENDURANCE motor.

Deze is extreem krachtig, dankzij zijn 18.000 toeren per minuut met een zeer lange levensduur.

De combinatie met de infrarood verwarming verkort niet alleen de droogtijd tot wel 50 procent. Ook het energieverbruik van de haardroger is tot wel 40 procent minder!

Deze haardroger is uitgerust met verschillende snelheden en temperaturen en een voldoende lange kabel (3 m.) en ook de koude knop ontbreekt natuurlijk niet. Wat wil je allemaal nog meer?

Gegevens van de ACI-2000 infrarood haardroger:

  • Input 1.200 watt output 2.000 watt (40% lager energie verbruik)
  • Met koude knop
  • Inclusief 2 mondstukken
  • Inclusief diffuser
  • 3 m. kabel

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS