ADVANCE PRO CLIPPER APC-01

69.90

Prijzen ex. BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

ADVANCE PRO CLIPPER APC-01

De APC-01 is uitgevoerd in met een licht ergonomische body voor een natuurlijke grip.

Uiteraard is ook de accu in deze tondeuse zeer krachtig het bekende Lithium stage-1® zorgt voor:
Voordelen van deze Lithium Stage-1® accu:

 • 3 snelheden instelbaar 5000/5800/6500 RPM
 • 200 minuten werktijd (fabrieksopgave; in de praktijk zal dit altijd hoger zijn)
 • Geen Memory Effect

De microprocessor garandeert een constante kracht en bewaakt de tondeuse tegen overladen,
piek voltage, motorblokkering en controleert de temperatuur. Dit alles garandeert een lange levensduur en zorgt ervoor dat de tondeuse altijd 100% optimaal functioneert.

Daarnaast heeft de APC-01 een geavanceerde, zeer sterke High performance motor.
Met de 3-Speedsetting draait deze 5000/5800/6500 RPM-toeren per minuut! Dit resulteert in een zeer hoge snijcapaciteit en sneller scheren. Zelfs bij dik, vol haar!

Het handige, zeer duidelijke display laat u ten alle tijden zien wat de accu duur is aangegeven in procenten, maar tevens ziet u ook met welke snelheid de tondeuse werkt.

De snijkop is zeer makkelijk verstelbaar dankzij de ring op de body van 0,8 – 2,0 mm.
Het High Carbon snijblad is zeer slijtvast biedt veel grip en is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in de salon ook onder zware omstandigheden.

Gegevens:

 • Gebruiksduur: 200 min.
 • Volledig laden: 180 min.
 • 3-Speedsettings: 5000/5800/6500 RPM
 • Ergonomische body voor een natuurlijke grip.
 • High Carbon snijblad 5 lengtes 0,8mm tot 2,0mm
 • Inclusief 4 schuif opzetkammen (3, 6, 9, 12mm.)
 • 2000 mAh Lithium Stage-1 accu (geen Memory-Effect)
 • Oplaadstation

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS 

 

 


SERVICE / SCHAREN SLIJPEN

Laat je schaar tijdig conditioneren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade. Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren.

Retourneer je Kyone schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het conditioneren, herstellen en eventueel slijpen van deze scharen. Dit gebeurt dan ook met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden, c.q. verbeteren.

 Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren. Helaas kunnen we enkel onderhoud uitvoeren voor KYONE scharen; andere merken kunnen wij helaas niet voor je onderhouden.

Let op! Je krijgt volledige garantie op je Kyone schaar als deze in onderhoud is bij ons KYONE Service Center. Mocht je je schaar buiten ons KYONE Service Center laten onderhouden, vervallen alle garantievoorwaarden direct en beschouwt Kyone zich niet meer aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan kan zijn.