Mini Haardroger Pro DC-12

24.90

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Categorieën: ,

Beschrijving

Mini Haardroger Pro DC-12

De Mini Haardroger Pro DC-12 is een must-have haardroger voor iedereen. Met zijn handige mini formaat en door het lage gewicht van de DC motor, is het heel eenvoudig om deze zogenaamde ‘travel-hairdryer’ overal mee naar toe te nemen. Een weekendje weg, op vakantie of veel onderweg: dat is allemaal geen probleem met deze haardroger, deze mini haardroger is altijd handig!

Door de krachtige DC motor (1.200 watt) van de mini haardroger sta je geen uren voor de spiegel, maar ben je binnen enkele ogenblikken klaar met het stylen van je haar.

Deze mini haardroger bevat twee warmtestanden en er zit een koude knop op. Ook als je onderweg bent kun je dus je haar binnen enkele ogenblikken mooi stylen. Als extra krijg je er ook nog een diffuser bij! Heb jij deze mini haardroger al aan jouw collectie toegevoegd?

Gegevens van de Mini Haardroger:

  • 1.200 watt DC motor
  • 2 snelheden
  • Met koude knop
  • Inclusief diffuser
  • 2,25m. kabel
  • Gewicht 280 gr
  • Binnen enkele ogenblikken klaar met het stylen van je haar!

Reis je veel? Ga je veel op vakantie of ben je vaak onderweg? Dan is deze mini haardroger precies wat jij zoekt!

 

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS


Location / Locatie
Straal: