PROMO CLASSIC BARBER CLIPPER CB-01

69.90

Prijzen ex. BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

PROMO CLASSIC BARBER CLIPPER CB-01

Van: € 89,90
Voor: € 69,90

 

CLASSIC BARBER CLIPPER – CB-01

De CB-01 is uitgevoerd in een Streamlined Metal Body voor extra grip.

Lithium Ion Technologie:
Uiteraard is de accu in deze tondeuse zeer krachtig. In de CB-01 wordt gebruik gemaakt van een Lithium stage-1® Technologie accu (geen memory effect). De microprocessor garandeert een constante kracht, bewaakt de tondeuse tegen overladen en garandeert een lange levensduur.

Motor:
De met 2-Speedsetting uitgevoerde, krachtige rotary motor draait 6000 of 6800 toeren per minuut met weinig vibraties en is zeer stil in gebruik. Een tondeuse met een zeer hoge snijcapaciteit, waardoor het scheren sneller en soepeler gaat. Zelfs bij dik, vol haar!

Snijkop:
De hoogwaardige Hard Carbon Stalen snijkop is in 5 lengtes verstelbaar, van 0,8 tot 3,2 mm door middel van de stelknop aan de achterzijde van de snijkop. De snijkop is Diamond Acute Angle geslepen, dit maakt hem extreem veelzijdig. Voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor faden.
En natuurlijk met het easy-remove kliksysteem, voor het snel en eenvoudig verwijderen van de snijkop voor reiniging en onderhoud.

Oil Sump cutting blade:
Nieuw en innovatief snijmes: Het snijblad heeft holle tanden wat wrijving en warmte voorkomt, wat slijtage van de snijkop vermindert. De holle tanden fungeren tevens als oliereservoir, waardoor de snijkop langer gesmeerd blijft en soepeler loopt.

Gegevens:

  • Gebruiksduur: 220 min.
  • Opladen via de adapter: 100 min.
  • Opladen via docking station: 330 min.
  • 2-Speedsettings: 6000 of 6800 RPM
  • Hard carbon stalen snijkop 5 lengtes verstelbaar / 0,8 – 3,2mm.
  • Inclusief 4 schuif opzetkammen 3 / 6 / 9 / 12mm
  • 360° oplaad station/docking station

Opladen via het docking station heet nachtladen, dit duurt 330 minuten / 5,5 uur.
Het opladen van de tondeuse met het docking station verlengt de levensduur van de batterij aanzienlijk, zolang deze continu wordt opgeladen (zonder onderbreking).

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS 

 

 


SERVICE / SCHAREN SLIJPEN

Laat je schaar tijdig conditioneren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade. Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren.

Retourneer je Kyone schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het conditioneren, herstellen en eventueel slijpen van deze scharen. Dit gebeurt dan ook met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden, c.q. verbeteren.

 Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren. Helaas kunnen we enkel onderhoud uitvoeren voor KYONE scharen; andere merken kunnen wij helaas niet voor je onderhouden.

Let op! Je krijgt volledige garantie op je Kyone schaar als deze in onderhoud is bij ons KYONE Service Center. Mocht je je schaar buiten ons KYONE Service Center laten onderhouden, vervallen alle garantievoorwaarden direct en beschouwt Kyone zich niet meer aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan kan zijn.