PROMO – Cord C-50 High Performance Clipper

39.95

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

PROMO – Cord C-50 High Performance Clipper

Van €79,90 voor SLECHTS €39,95

Kyone CORD C-50 snoer tondeuse 

De perfect uitgebalanceerde KYONE CORD C-50 snoer tondeuse, is de krachtigste uit de gehele lijn.

De snoer tondeuse is voorzien van een Heavy-Duty 28 watt DCR- Endurance Pro Motor. Deze geavanceerde krachtige rotatiemotor garandeert onder andere:

  • 6500 RPM,
  • Constante kracht,
  • Bescherming tegen motorblokkering,
  • Scheert met gemak door nat en droog haar.

Waar de gebruikelijke magneet motor lawaaierig, zwaar en onhandig is in gebruik, blinkt deze cord C-50 snoer tondeuse uit in kracht en is een lichtgewicht met een perfecte balans. De Heavy-Duty DCR- Endurance Pro Motor van de C-50 snoer tondeuse is extreem stil met zeer weinig trillingen,ondanks het hoge toerental (6500 RPM). Ondanks zijn kracht ontwikkelt de DCR-Motor weinig warmte. Zelfs bij langdurig gebruik!

Deze C-50 snoer tondeuse is zeker een must-have voor elke hair-professional. Waarom? Omdat het kwalitatief hoogwaardige materiaal ervoor zorgt dat deze tondeuse zijn werk uren achter elkaar kan blijven doen.

Wat ook uniek is bij de Kyone CORD C-50 snoer tondeuse, is de snijknop. Een 44 mm. breed hardstalen snijblad in combinatie met een zwart keramisch snijmes. Deze combinatie voorkomt warmte-ontwikkeling, geeft een zeer lange levensduur met een zijdezachte loop en is uiterst precies en extreem scherp.

Daarnaast zorgt de makkelijk bedienbare ring voor 5 verschillende snijlengtes (0,8 mm. – 2,0 mm.). In combinatie met de 4 opzetkammen (3, 6, 9 en 12 mm.) zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ook biedt het snoer van de C-50 snoer tondeuse van maar liefst 2,8 meter je voldoende bewegingsvrijheid.

Gegevens van de C-50 tondeuse:

  • Kabel tondeuse, extreem sterk
  • Hard stalen snijblad in combinatie met een zwart keramiek snijmes
  • Inclusief 4 opzetkammen
  • DCR High Performance Motor
  • 2,8m. kabel

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS


Location / Locatie
Straal:


 

 

 


SERVICE / SCHAREN SLIJPEN

Laat je schaar tijdig conditioneren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade. Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren.

Retourneer je Kyone schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het conditioneren, herstellen en eventueel slijpen van deze scharen. Dit gebeurt dan ook met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden, c.q. verbeteren.

 Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren. Helaas kunnen we enkel onderhoud uitvoeren voor KYONE scharen; andere merken kunnen wij helaas niet voor je onderhouden.

Let op! Je krijgt volledige garantie op je Kyone schaar als deze in onderhoud is bij ons KYONE Service Center. Mocht je je schaar buiten ons KYONE Service Center laten onderhouden, vervallen alle garantievoorwaarden direct en beschouwt Kyone zich niet meer aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan kan zijn.