KYONE TR-220 TRIMMER

64.90

Prijzen zijn ex. BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

De Kyone TR-220 is een professionele trimmer voor een budget prijs.

Beproefde kwaliteit:
De TR-220 is gebaseerd op de Kyone TR-310 en TR-400. Zoals u al heeft ondervonden zijn deze dankzij het speciale Lithium stage-2 en krachtige motor, vrij van storing en klachten.

Verbeterde snijkop:
Een combinatie van een hard stalen snijblad en een zwart keramisch snijmes. Deze combinatie voorkomt warmte-ontwikkeling, garandeert een lange levensduur en snijdt precies en zéér kort (ook geschikt voor Tribal scheren).

Nieuwe opzetkammen:
De nieuwe kammen (1,5 / 3 / 4,5 / 6 mm) zijn voorzien van een snel-kliksysteem en dit maakt het wisselen van verschillende maten simpel en gebruiksvriendelijk.

Lithium Stage-2 batterij:
De TR-220 trimmer beschikt over de nieuwste generatie Lithium Stage-2 accu (1.000 mAh), waardoor men bij gemiddeld gebruik slechts éénmaal per week de trimmer volledig dient op te laden. Deze batterij heeft een zeer lange levensduur, géén terugloop in capaciteit en met een volledig geladen batterij kan men tot 200 minuten werken. (3 x langere levensduur dan normaal Lithium). Uiteraard kan men, indien nodig, de trimmer ook met kabel gebruiken.

Technische details:

  • Gebruiksduur: 200 minuten
  • Snel laden: 20 minuten
  • Volledig laden: 90 minuten
  • Snijkop: hard stalen snijblad met een zwart keramisch snijmes
  • Snel-klikkammen: 4 losse kammen in de maten: 1,5 / 3 / 4,5 / 6 mm


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS