Kyone 800 Black Vintage knipschaar

199.90

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Beschrijving

Kyone 800-7,0” Black Vintage knipschaar

De Black Vintage knipschaar is ontworpen met een hoog (breed) en lang snijblad. Dit snijblad garandeert een perfecte stabiliteit tijdens het knippen, waardoor deze schaar uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. Het slijtvaste mat is een echte eyecatcher, geeft je extra grip tijdens het knippen en voorkomt ook nog eens de meest voorkomende kapperskwaaltjes zoals RSI en Carpaal Tunnel Syndroom. Daarnaast is de coating slijtvast, wat de levensduur van de schaar ten goede komt. Voor dagelijks gebruik en jarenlang plezier! Heb jij hem al toegevoegd aan jouw scharen collectie?

De Kyone 800-7,0″ Black Vintage knipschaar is verkrijgbaar in: 7,0″

  • Ergonomisch design
  • Geïntegreerd vlak schroefwerk
  • Convex / hol geslepen snijbladen
  • Extra hoge (breed) snijbladen
  • Lange snijbladen
  • Anti-allergie

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS


Location / Locatie
Straal:

Extra informatie

Size

7.0"

Color

Black Vintage