KYONE B32E EFFILEERSCHAAR

54.90

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Categorieën: ,

Beschrijving

Kyone B32E effileerschaar

De Kyone B32E is vernieuwd! Het uiterlijk is hetzelfde gebleven, alleen de kwaliteit is veel verbeterd! Nieuwe productietechnieken en de moderne ontwikkelingen op het gebied van machines, hebben de nieuwe B32E naar een hoger niveau gebracht.

De vertanding is dikker geworden en dit zorgt voor meer stevigheid tijdens het knippen. Daarnaast is iedere tand voorzien van een laser uitgesneden drietand, waardoor inhaken tot het verleden behoort.

Bovenstaande specificaties in combinatie met een nieuw staalsoort, maken deze schaar dan ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik, voor zowel de startende als de meer gevorderde kappers en kapsters.

Een schaar van uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! De vernieuwde B32E budget-schaar zal je zeker positief verrassen.

De Kyone B32E Effileerschaar is verkrijgbaar in 6,0” – 32 tanden

• Speciaal ontwikkeld voor startende en de meer gevorderde kapper (ster)
• Tweezijdige vertanding met laser uitgesneden drietand
• Geïntegreerd vlak schroefwerk / integrated flat screw
• Licht gebogen vertanding voor een mooiere uitdunning en zachte overgangen
• Zijdezachte loop met weinig weerstand

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS 

 

 


SERVICE / SCHAREN SLIJPEN

Laat je schaar tijdig conditioneren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade. Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren.

Retourneer je Kyone schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het conditioneren, herstellen en eventueel slijpen van deze scharen. Dit gebeurt dan ook met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden, c.q. verbeteren.

 Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren. Helaas kunnen we enkel onderhoud uitvoeren voor KYONE scharen; andere merken kunnen wij helaas niet voor je onderhouden.

Let op! Je krijgt volledige garantie op je Kyone schaar als deze in onderhoud is bij ons KYONE Service Center. Mocht je je schaar buiten ons KYONE Service Center laten onderhouden, vervallen alle garantievoorwaarden direct en beschouwt Kyone zich niet meer aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan kan zijn.

Extra informatie

Size

32T, 6.0"