Kyone Premium 3100 knipschaar

464.90

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Categorieën: ,

Beschrijving

Kyone Premium 3100 knipschaar

De Kyone Premium 3100 knipschaar is een zeer unieke schaar met een duidelijke voorsprong op andere scharen uit deze prijsklasse. Het speciaal geslepen SWORD (zwaard) snijblad is erg fancy om te zien. Daarnaast maakt de vorm van het blad maakt complexe convex hoek van het snijblad mogelijk, waardoor het knippen met deze schaar een echte beleving wordt. Ook biedt de schaar geen tot weinig weerstand. Dankzij de vaste pinksteun krijg je extra stabiliteit tijdens het knippen, waardoor je eenvoudig de moeilijkste kniptechnieken kunt uitvoeren. Pas je graag uitdagende kniptechnieken toe en wil je toch een egale snede behouden? Dan is deze schaar zeker geschikt voor jou!

Gebruikers van deze schaar aan het woord:

“Door de egale snede van deze knipschaar, lijkt het net of het haar wordt gepolijst! Het haar wordt zonder weerstand zacht afgesneden. Ik ben echt heel tevreden met deze schaar!”

De Kyone Premium 3100 knipschaar is verkrijgbaar in 5,5″ en 6,0″

  • Hideyo staal (MPS)
  • Biedt weinig tot geen weerstand tijdens het knippen
  • Behoudt egale snede
  • Ergonomisch design
  • Designer flat screw

Wil je meer informatie over deze schaar, over een andere (premium) schaar of over een van onze elektronische producten? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een dealer bij jou in de buurt! Wij staan voor je klaar.