Kyone Premium P20TD Effileerschaar

229.90

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Categorieën: ,

Beschrijving

Kyone Premium P20TD Effileerschaar

De Kyone Premium P20TD effileerschaar wordt gebruikt voor zowel speciale kniptechnieken als voor uitdunnen en effileren MET lengtebehoud van het haar! Deze effileerschaar is perfect voor het uitdunnen op zowel lang haar als dun haar. De dubbelzijdige vertanding zorgt voor speciale effecten bij het afwerken van de coupe, maar ook bij het creëren van meer volume. Daarnaast geven de zachte overgangen een natuurlijk resultaat.

Op zoek naar een schaar die zorgt voor een natuurlijk effect, geschikt is voor speciale kniptechnieken, meer volume creëert en zorgt voor speciale effecten bij het afwerken van de coupe? Dan is deze Effileerschaar zeker geschikt voor jou!

De Kyone Premium P20TD effileerschaar is verkrijgbaar in 6,0″

  • CoMoV staal
  • 20 tanden
  • Behoudt de lengte van het haar!
  • Ergonomisch design
  • Designer flat screw
  • Dubbelzijdig getand

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS


Location / Locatie
Straal:

Extra informatie

Size

20T, 6.0"