KYONE PREMIUM P14T MODELLEER SCHAAR

229.90

Prijzen zijn exclusief BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

Kyone Premium P14T Modelleer Schaar

De P14T modelleer schaar dunt het haar licht uit. Deze stoere schaar is een echte createur, van twist-cutting tot feather-passee’s. De wijde tanden geven een totaal nieuwe kijk op het knippen en de vele mogelijkheden die de schaar biedt. Op zoek naar een uitdaging? Dan is deze schaar perfect voor jou. Dankzij het luchtige karakter word je uitgedaagd om creatief te zijn en niet de standaard kapsels te creëren die je overal kunt krijgen.

Mooie en zachte resultaten met zachte overgangen van het kapsel, dat is wat je creëert met de P14T modelleer schaar, zeker bij lang haar! Wanneer je op zoek bent naar een combinatie van een textuur volume schaar en een coupe schaar, dan is de P14T modelleer schaar precies wat jij zoekt! Heb jij hem al aan jouw scharen collectie toegevoegd?

P14T Modelleer Schaar, Kyone P14T Modelleer Schaar, Kyone modelleer schaar, Kyone modelleer scharen, modelleer schaar, modelleer scharen, Kyone modelleerschaar, Kyone modelleerscharen, modelleerschaar, modelleerscharen, Kyone schaar, Kyone scharen, schaar, scharen, haar schaar, haar scharen, Kyone premium modelleer schaar, Kyone premium modelleer scharen, Premium modelleer schaar, Premium modelleer scharen, Kyone pemium modelleerschaar, Kyone premium modelleerscharen, premium modelleerschaar, premium modelleerscharen

Een lust en een must met een waarschuwing…. Deze schaar werkt zeer verslavend!

De Kyone Premium P14T modelleer schaar is verkrijgbaar in: 6,0” – 14 tanden

  • Gemaakt voor special textuur, volume designs en choppy effects
  • Licht gebogen, laser uitgesneden tanden voor extra grip tijdens het knippen
  • Geïntegreerd vlak schroefwerk
  • Mooie en zachte resultaten met zachte overgangen van het kapsel

 

 


Kyone biedt een zeer groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. De aangegeven prijzen op onze website zijn altijd de advies verkoopprijzen voor de kapper, exclusief BTW.

Wij verkopen niet rechtstreeks aan kappers en salons. Er wordt enkel geleverd via exclusieve verdelers, die je onderaan deze pagina kunt vinden. Heb je een vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 


KYONE DEALERS 

 

 


SERVICE / SCHAREN SLIJPEN

Laat je schaar tijdig conditioneren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade. Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren.

Retourneer je Kyone schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het conditioneren, herstellen en eventueel slijpen van deze scharen. Dit gebeurt dan ook met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden, c.q. verbeteren.

 Wij adviseren je éénmaal per jaar je schaar te laten conditioneren. Helaas kunnen we enkel onderhoud uitvoeren voor KYONE scharen; andere merken kunnen wij helaas niet voor je onderhouden.

Let op! Je krijgt volledige garantie op je Kyone schaar als deze in onderhoud is bij ons KYONE Service Center. Mocht je je schaar buiten ons KYONE Service Center laten onderhouden, vervallen alle garantievoorwaarden direct en beschouwt Kyone zich niet meer aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan kan zijn.

Extra informatie

Size

14T, 6.0"