Kyone Int. Trading B.V. (KvK 22044355), Head-Works Trading B.V. (KvK 4226417) en Kyone Service Center (Kvk 63055430) (hierna: ‘wij’) verlenen u hierbij toegang tot onze website www.kyone.nl en plaatsen hier teksten, afbeeldingen en andere materialen ter informatie over onze producten.

Wij behouden ons daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder u daarover te informeren.

De inhoud op onze website is bedoeld als een vrijblijvend overzicht en geeft u niet direct het recht om onze producten te verdelen/verkopen. Onze exclusieve verdelers zijn geselecteerd nadat zij akkoord zijn gegaan met onze voorwaarden. Wanneer u onze producten wilt verkopen, dient u eerst onze toestemming te krijgen. Zonder deze toestemming heeft u niet het recht om onze producten te verdelen.

Beperkte aansprakelijkheid

Alle teksten en afbeeldingen die op onze website staan hebben wij zelf ontworpen OF wij hebben expliciet toestemming voor gebruik ontvangen.
Wij spannen ons in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie of de inhoud op onze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

In het bijzonder worden alle prijzen op de website benoemd onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten, mits onderling anders is afgesproken.

Onze artikelen worden vanuit Nederland verzonden. De invoerrechten, inklaringskosten, BTW en verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs van het artikel en zijn dan ook de verantwoordelijkheid van de koper. Controleer online of via het douanekantoor wat de kosten van uw land zijn voordat u uw aankoop bepaalt.