KYONE

SERVICE CENTER

WANNEER MOET IK MIJN SCHAAR LATEN CONDITIONEREN?

 De professionele scharen van KYONE worden 'geconditioneerd'. Dit proces is vele malen meer verfijnd dan het gewone slijpen van kappersscharen.

 

schaar4-xx-1-e1582885439567.png

Bovenstaande schaar is meer dan 12 jaar oud! Hoe dit kan? Door goed en regelmatig onderhoud! Dit is natuurlijk een vrij breed begrip en daarom leggen wij je graag uit wanneer het nodig is om je schaar te laten conditioneren in het Kyone Service Center.

Wij adviseren om ieder anderhalf jaar je schaar te laten conditioneren om perfecte knipkwaliteit te behouden en te garanderen.

Zodra je merkt dat een schaar niet lekker meer knipt, wanneer je meer kracht moet zetten dan normaal, is je schaar waarschijnlijk beschadigd. Wij raden aan om niet meer met de schaar verder te knippen, maar om je schaar bij ons te laten conditioneren. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw schaar weer als nieuw knipt!

Retourneer je KYONE schaar altijd naar het Kyone Service Center. Onze mensen zijn namelijk gespecialiseerd in het conditioneren en herstellen van deze scharen. Dit gebeurt met materialen die ook gebruikt worden voor het produceren van de scharen. Jaarlijks gaan onze mensen naar verschillende fabrieken om nieuwe technieken te leren en oude technieken te onderhouden.

 

Wil je jouw schaar of scharen naar ons opsturen? Klik dan op onderstaande button om de hiervoor bestemde envelop aan te vragen.

LET OP: wanneer een schaar is gevallen, schade bevat door iets anders dan haar te knippen of gebruikersslijtage bevat, valt dit niet onder onze garantievoorwaarden en zullen er dus altijd kosten in rekening gebracht worden!

PRIJZEN CONDITIONEREN

Kyone College Line

480 5,0"- 5,5" - 6,0" / 480 Links 5,5"
B32T - B32T Links / B32E / B42T

€ 25,00
(ex. BTW en ex. verzendkosten)

Kyone knip- en coupescharen

Alle KYONE knip- en coupescharen uit onze
Original en Premium lijn

€ 30,00
(ex. BTW en ex. verzendkosten)