Kyone lange scharen

Lange scharen, de 'Hummers' onder de Kyone scharen!

Korte scharen? Lange scharen?

Het probleem met langere scharen was onder andere altijd de stabiliteit tijdens het knippen. Daarnaast vervaagde de aanzet van de schaar en de controle tijdens de kniptechnieken was niet meer zo puur. Daarnaast kostte het knippen met lange scharen altijd veel meer kracht en was het dus veel vermoeiender. Hierdoor was het lang niet voor iedereen mogelijk om met een lange schaar te werken.

"Zeg Kyone, hebben jullie ook lange scharen?"

Bovenstaande is een vraag die we vaak kregen en waar wij een passende oplossing op hebben bedacht.

Hoge snijbladen en een lage - ook wel semi convex genaamd - hoek,  zoals je gewend bent van een goede slice schaar. Dit zorgt voor een extreme stabiliteit met een zijdezachte loop. Dat zijn de ingrediënten voor een unieke, lange schaar.

De scharen zijn in alle opzichten bijzondere styling tools. Knippen en slicen wordt met deze scharen een (lichte) kneep voor iedereen.

Ja, wij hebben onder andere deze 730 knipschaar..

Deze schaar heeft een ergonomisch design waardoor de vingers en de hand in een natuurlijke houding op één lijn blijven, wat stress en spanning in de hand en pols voorkomt. Ook voelt de schaar door zijn bijzondere vorm veel minder zwaar aan. Dit komt de controle tijdens het knippen zeker ten goede.

Een perfecte grip en zijdezachte loop, vervaardigt volgens de beste Japanse tradities.

Onze 730 knipschaar is verkrijgbaar in 7,0"

  • Ergonomisch design
  • Geïntegreerd vlak schroefwerk
  • Convex/hol geslepen snijbladen
  • Extra hoge snijbladen
  • Knip & Slice schaar
Kyone, trimmer, tondeuse, knipschaar, schaar, knipscharen, scharen, slicen, slicer, sliceschaar

En de 800 6,5" en 7,0" slice-/knipschaar

Deze schaar heeft een lang, extra hoog snijblad. Dit zorgt voor een extreme stabiliteit tijdens het knippen, waardoor de schaar alle specifieke eigenschappen heeft voor dagelijks gebruik. In combinatie met de ergonomische armen van de schaar, creëer je eenvoudig alle type kapsels. Deze schaar is geschikt voor het betere knip- en slicewerk, een echte allrounder voor in jouw collectie.

Deze 800 is verkrijgbaar in 6,5" en 7,0"

  • Vlak schroefwerk
  • Convex/hol geslepen snijbladen
  • Extra hoge snijbladen
  • Uitermate geschikt als knip en slice schaar