Lithium Stage-2®: The next step!

Lithium Stage-2®

The next step

Veel Kyone tondeuses en trimmers zijn uitgevoerd met een Lithium Stage-2® accu, maar wat houdt dit nu precies in en waarom is deze beter dan een normale Lithium accu? In deze blog geven wij je hier graag meer informatie over.

Wij streven ernaar om te allen tijde mee te gaan met de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken, zodat wij dit kunnen doorvoeren in onze producten. Zo zijn wij nu ook bij de ontwikkeling van onze tondeuses en trimmers nog een stap verder gegaan! Niet alleen zijn de modellen exclusief, ook de accu, motor en het elektronica binnenin de producten zijn absoluut vernieuwend te noemen.

Voorheen maakten wij gebruik van batterijen zoals NiMH, Lithium-Ion en Lithium-Polymeer. De Lithium batterijen waren zeker vooruitstrevend, maar hebben als nadeel dat de werktijd, de levensduur en de kracht niet geweldig zijn.

Kwaliteit is bij Kyone prioriteit nummer één en daarom hebben wij ervoor gekozen om met exclusieve Lithium accu’s te werken, namelijk de Lithium Stage-2® accu’s. Waarom? Deze accu heeft alles! Een lange werktijd en levensduur, geen ‘memory-effect’ en is 2000 tot wel 3000 maal op te laden. Onderstaande tabel zet alle voordelen voor je op een rijtje in vergelijking met normale Lithium.

 

Lithium Stage-2®

Normale Lithium 

Levensduur wordt 3 tot 4 maal verlengd
Kan 2000 tot 3000 maal opgeladen worden (levenscyclus)
Capaciteit valt in eerste 1,5 jaar niet terug
Beter bestand tegen over- en ontladen
Geen problemen tijdens werken in hoge of lage temperaturen
Bij gemiddeld gebruik slechts éénmaal per week volledig opladen
Zeer veilig en kan NIET ontploffen of branden
Levensduur wordt snel ingekort
Kan 500 tot 800 maal opgeladen worden (levenscyclus)
Capaciteit valt in eerste 1,5 jaar terug tot 25%
Kans op over- en ontladen sterk aanwezig
Kans dat er problemen ontstaan tijdens het werken in hoge of lage temperaturen
Bij gemiddeld gebruik meerdere malen per week volledig opladen
Kan ontploffen of branden
Lithium, Lithium Stage 2, Normal Lithium, Blog, English Blog, Lithium Blog, Battery, Lithium Battery, Lithium Stage 2 Battery, Electronics, Kyone Electronics, Kyone Blog, Kyone Blogs, Kyone scissor, Kyone scissors, scissor, scissors, Kyone cutting scissor, Kyone cutting scissors, cutting scissor, cutting scissors, Kyone coupe scissor, Kyone coupe scissors. coupe scissor, coupe scissors, Kyone knipschaar, Kyone knipscharen, knipschaar, knipscharen, Kyone coupeschaar, Kyone coupescharen, coupeschaar, coupescharen, Normale Lithium, Opladen, Elektronica, Kyone Elektronica, grafiek

Wil jij een trimmer of tondeuse die super snel oplaadt, een lange levensduur heeft, bij veelvuldig gebruik de accu niet aantast, constante kracht geeft, altijd 100% functioneert en veilig is? Dan kies je voor Kyone!