KYONE PREMIUM SERVICE: SCHAREN SLIJPEN

Exclusief voor Kyone en Yoshida scharen.

Sinds jaar en dag wordt er gesproken over het ’slijpen’ van kappersscharen. Je komt het zelfs bijna dagelijks tegen op Social Media (Facebook, Instagram). Maar het ‘slijpen’ van scharen is een term die al lang achterhaald is. Professionele scharen van KYONE worden ‘geconditioneerd’, een proces dat vele malen meer verfijnd is dan het gewone slijpen van kappersscharen.

Onze werkwijze geheel op jouw gemak gericht!

Vraag een envelop aan via de website onder Kyone Care of door op onderstaande button te klikken. Wij sturen je vrijblijvend een portvrije envelop toe, deze kun je gebruiken voor 1 of meerdere scharen.


Envelop aanvragen!

Prijzen conditioneren

Kyone College Line € 25,-
De Kyone College Line bestaat uit: Knip scharen, 350 en 480 serie. Coupe scharen, B serie.

Kyone/Yoshida (knip/coupe) € 30,-
Prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

Wat bieden we jou:

In het KYONE SERVICE CENTER worden jouw Kyone en Yoshida scharen enkel en alleen behandeld met de originele materialen waarmee de scharen ook worden geproduceerd, volgens de beste Japanse tradities. Onderdeeltjes zoals pinksteun, nieuwe demper of schroefwerk zijn gratis in combinatie met slijpen. Gelieve dit aan te geven als dit vervangen of geplaatst moet worden.

Verzending

Wij adviseren bij meerdere of dure scharen deze aangetekend te versturen.
Gelieve de verzendkosten zelf te voldoen op het postkantoor. Indien je dit op kosten van het antwoordnummer (pakket op antwoordnummer) doet, moet er een toeslag betaald worden van € 7,50 naast de normale aangetekende kosten.

Kyone Service Center
Dorpsstraat 25
4511 EB Breskens

A. Langeraert